Tjänster

Spara tid och pengar med skräddarsytt program

QuickBee har verktyget för alla uppgifter du möter som företagare. Genom att göra en kartläggning av företagets processer, kan ni spara både tid och pengar.

Tiden kan ni nyttja till annat, t ex försäljningen. Pengar kan investeras i nuvarande personal eller rekrytera inom andra områden för att företaget skall komma närmare sitt mål. Ett administrativt system skall vara som ”ett självspelande piano” där varje medarbetare bidrar med en ton till den kompletta melodin.

QuickBee använder Filemaker som är ett nyskapande, snabbt och pålitligt databasprogram för stora som små företag. Filemaker är världsledande inom lättanvända databasprogram och är ett dotter bolag till Apple Inc.

QuickBee har mer än 15 års erfarenhet av programmering i Filemaker och erbjuder konsultation, planering och utveckling. Vi brinner för att jobba effektivt och ha roligt på jobbet!

Kontakt

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta oss på QuickBee

Här står det text

Några kunder om QuickBee och att använda Filemaker

logga

”Tack Åsa! Det var otroligt trevligt att ha med dig att göra. Du får vårt högsta betyg!

Hoppas att se dig på Livstycket flera gånger, när du kommer till oss helt privat”

Livstycket, Halina Hylander

 

 

 

qleanAir

”När vi beslöt oss för att expandera internationellt runt vid millennieskiftet, valde vi också att fortsätta utveckla stöd för verksamheten i FileMaker. När FileMaker Go senare släpptes så underströk det att vi valde rätt – servicepersonalen ute på fältet ges bättre kontroll över sina insatser, och med snabbare informationsflöden får vi marknadsfördelar gentemot våra konkurrenter.”

Andreas Göth, VP Operations, QleanAir Scandinavia AB