Arbeta portabelt och spara tid på administration

Postad av & sorterad under Tjänster.

Skapa och hantera era egna affärs appar för iPhone och iPad genom att jobba direkt mot ert system. Koppla ihop era medarbetare med ett interaktivt system för att korta ner tiden för administration.

Med Filemaker kan du skapa lösningar som uppfyller de specifika behov som er verksamhet har. Företag, stora som små, använder Filemaker för att organisera kundinformation, leda projekt, hålla ordning på inventarier och i princip vilket annan affärsprocess som helst. Ert företag är i behov av korrekt och säker information.

Låt tex era tekniker, säljare rapportera direkt in i systemet. Därefter kan administrationen ta över och fortsätta processen för exempelvis fakturering.

För att följa upp informationen skapas sedan rapporter och diagram, så de som har behov av informationen kan ta del av det.

Fundera över hur det skulle underlätta för just ert företag att få tillgång till information från ”fältet” omgående. Analysera även från andra sidan, hur kan era medarbetare som inte jobbar stationärt, få tillgång till bra information för att kunna utföra ett bra arbete. Hur kan det ge mer service till era kunder.